Bedrijf

Wie zijn wij? Kroon Dak- en Zinkwerk is gevestigd in Dodewaard, wat ligt in de Betuwe. Kroon Dak- en Zinkwerk neemt projecten in heel Nederland aan, voor zowel particulieren als aannemers. Onze diensten bestaan onder andere uit: dakbedekking, groendaken, dakisolatie, zink- en koperwerk en overige diensten. Kroon Dak- en Zinkwerk bestaat uit een klein team met specialisten, die zijn werkzaamheden met zorgvuldigheid en kwaliteitsmateriaal uitvoert. Kroon Dak- en Zinkwerk is er voor montage, onderhoud en reparatie van uw dak. Wij zorgen voor een perfecte uitstraling van uw dak, wat tegen elk weertype bestand is.

Leerbedrijf en stages: Kroon Dak- en Zinkwerk is een erkend leerbedrijf. Wij voelen ons verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de toekomst van ons vak. Onze monteurs begeleiden hun leerlingen vakkundig en geven ruimte aan persoonlijke ontwikkeling. En dat levert voor zowel onszelf als de leerling veel op.

Afdelingen: Naast Kroon Dak- en Zinkwerk bestaat het bedrijf uit nog drie andere afdelingen, namelijk Kroon Installatietechniek, Kroon Badkamers en Kroon Naadloze Gootsystemen. Alle afdelingen bevinden zich onder één groot pand, gelegen op het industrieterrein van Dodewaard.

Contact

  • Kroon Dak- en Zinkwerk
  • De Vlasman 7
  • 6669 ND Dodewaard
  • KvK 73336025
  • BTW NL8594.68.653.B01